Wellspring Open 2017


Date
Dec 2, 2017
City
Ras Al Khaimah, United Arab Emirates
Venue

Ras Al Khaimah Academy

Address
34B St - Ras al Khaimah, United Arab Emirates
Details

Auditorium, Ras Al Khaimah Academy

Website
Wellspring Open 2017 website
Organizer
Lester Santos
WCA Delegate
Lester Santos
Contact

Lester Santos, whatsapp:+639223171878, Mob: +971551097098, Jenny Manley Mob: +971 50 373 417 97, Bassma Al Awwa Mob: +971 56 623 0923

Entry Fee
65 د.إ (United Arab Emirates Dirham)
Information

REMINDER:
FOR COUNTRY SELECTION, FOR UAE VISA RESIDENCE, KINDLY USE HOME COUNTRY AS YOUR
COUNTRY. DON'T USE OR REGISTER UNDER UNITED ARAB EMIRATES IF YOU ARE FROM OTHER
COUNTRIES, REGISTER THE COUNTRY MENTIONED IN YOUR PASSPORT. ONLY UAE LOCALS
WILL BE ALLOWED TO USE THE UAE AS THEIR COUNTRY.
E.g. If you're from INDIA please do not select UNITED ARAB EMIRATES

Events
Event Name Best Average Citizen of Solves
3x3x3 Cube Jeriel James Thomas 7.90 9.46 Canada 10.699.8210.317.908.24
2x2x2 Cube Francisco Hamlin 1.64 3.18 Argentina 4.262.151.643.793.60
4x4x4 Cube Francisco Hamlin 39.17 41.19 Argentina 40.8739.1740.7841.9146.53
3x3x3 One-Handed Francisco Hamlin 12.41 14.30 Argentina DNF15.2012.9514.7612.41
Pyraminx Abishua James Thomas 3.26 4.46 Canada 12.043.264.364.524.51
Skewb Sidharth Sawhney 3.33 4.83 India 5.0712.073.335.004.42
Time Event Remarks Duration
08:00-09:00 Registration+Payment+Demo 1 hour
09:00-10:00 2x2 Round 1 10 will advance to the finals - CUTOFF 1 MIN 1 hour
10:00-11:30 3x3 Round 1 20 will advance to the finals (if competitor is more than 30) 1 hour, 30 minutes
11:30-12:15 Pyramix Round 1 10 will advance to the finals - CUTOFF 1 MIN 45 minutes
12:15-13:00 Skewb Round 1 10 will advance to the finals - CUTOFF 1 MIN 45 minutes
13:00-14:00 LUNCH BREAK 1 hour
14:00-15:30 4x4 Combine Finals CUTOFF 3 MINS 30 SECS. 1 hour, 30 minutes
15:30-16:30 3x3 Second Round 10 will advance to finals 1 hour
16:30-17:30 3x3 One-Handed Combine Finals CUTOFF 2 MINS 1 hour
17:30-18:00 Pyramix Finals 30 minutes
18:00-18:30 Skewb Finals 30 minutes
18:30-19:00 2x2 Finals 30 minutes
19:00-19:30 3x3 Finals 30 minutes
19:30-20:00 Awards Preparations 30 minutes
20:00-20:30 Awards Ceremony 30 minutes

Actual Timing of Event may vary, depends on number of registered competitors in each event. Subject to Change.

For all cubing needs you can check out Emirates Cube Shop
The Finest Puzzle Shop of Speedcuber's in the UAE
Pulkit Mehra: Call +971 506369089, Whatsapp +91-9718182020
www.emiratescubeshop.com