FMC Shanghai 2019


Date
Apr 13 - 14, 2019
City
Shanghai, China
Venue

East China Normal University

Address
No.3663, North Zhongshan Road
Details

Room 104, The Building of Liberal Arts

Website
FMC Shanghai 2019 website
Organizer
Yikuan Kan (阚亦宽)
WCA Delegate
Baiqiang Dong (董百强)
Contact
2367350958@qq.com, bdong@worldcubeassociation.org
Download all the competition's details as PDF here.
Information

There's only one event which is 3x3x3 fewest moves.
The main event is 3x3x3 Fewest Moves.

Events
Competitors
19
Registration period

Online registration opened and closed .

Registration requirements
This competition is over, click here to display the registration requirements it used.
Register for this competition here.
There is a competitor limit of 25 competitors.
The base registration fee for this competition is ¥36 (Chinese Renminbi Yuan).
If your registration is cancelled before you will be refunded a 50% of your registration fee.
No on the spot registrations will be accepted.
Spectators can attend for free.

Event Name Best Average Citizen of Solves
3x3x3 Fewest Moves Xinyuan Fan (范歆远) 22 26.67 China 273122
Event Round Format Time limit Proceed
3x3x3 Fewest Moves First round Mo3 1 hour Top 18 advance to next round
Second round Mo3 1 hour Top 13 advance to next round
Final Mo3 1 hour

You are viewing the schedule for the venue East China Normal University.
The schedule is displayed in the timezone Asia/Shanghai.

Display the schedule as:
ALL

Schedule for Saturday (April 13, 2019)

From 08:20 AM
To 08:40 AM
Registration
Room 104, The Building of Liberal Arts
From 08:40 AM
To 09:40 AM
3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
Proceed
Top 18 advance to next round
From 10:10 AM
To 11:10 AM
3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
Proceed
Top 18 advance to next round
From 11:40 AM
To 12:40 PM
3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
Proceed
Top 18 advance to next round
From 12:40 PM
To 02:00 PM
Lunch
Room 104, The Building of Liberal Arts
From 02:00 PM
To 03:00 PM
3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 1)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
Proceed
Top 13 advance to next round
From 03:30 PM
To 04:30 PM
3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 2)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
Proceed
Top 13 advance to next round
From 05:00 PM
To 06:00 PM
3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 3)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
Proceed
Top 13 advance to next round

Schedule for Sunday (April 14, 2019)

From 01:00 PM
To 02:00 PM
3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
From 02:30 PM
To 03:30 PM
3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
From 04:00 PM
To 05:00 PM
3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)
Room 104, The Building of Liberal Arts
Format
Mo3
Time limit
1 hour
From 05:30 PM
To 05:45 PM
Awards
Room 104, The Building of Liberal Arts

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation A1a4).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in Regulation 9b. See Regulation 9f for a description of each format.