Dutch Nationals 2017


Date
Sep 23, 2017
City
Hoogland, Netherlands
Venue

Dorpshuis De Neng

Address
Engweg 7, 3828 CJ Hoogland
Website
Dutch Nationals 2017 website
Organizers
Heleen van der Ree and Sandra de Geeter
WCA Delegate
Ron van Bruchem
Contact

Heleen van der Ree, Sandra de Geeter

Competitor Limit
120
Entry Fee
€16
Information

Open to competitors from all countries. Only Dutch competitors can win prizes and honours. Maximum of 120 competitors.

Events

UPDATE: de inschrijving is gesloten. Het maximum aantal deelnmers is bereikt en er is een flinke wachtlijst.

Welkom bij het Nederlands Kampioenschap Rubik's Cube 2017!

Je kunt je aanmelden met je WCA-account. Doe je voor het eerst mee, dan maak je een account aan. Als je je aanmeldt, kom je eerst op de wachtlijst te staan. Na de betaling wordt je aanmelding beoordeeld en geaccepteerd. Via de speciale NK-website geef je vervolgens aan welke maat t-shirt je wilt.

De aanmelding kost 16 euro, dat is inclusief:
* deelname aan de wedstrijd
* deelnemersbadge met lanyard
* een officieel t-shirt van NK Rubik's Kubus 2017

Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen? Laat dat dan zo snel mogelijk weten, zodat iemand anders in jouw plaats kan komen. Als je je vóór 1 september afmeldt, krijg je het betaalde deelnemersbedrag terug. Bij latere afmelding kunnen we dat helaas niet meer doen.

Het tijdschema vind je hier.

Omdat het om het Nederlands Kampioenschap gaat, komen alleen deelnemers met de Nederlandse nationaliteit in aanmerking voor prijzen en titels.

Voor de beste drie cubers per onderdeel zijn trofeeën beschikbaar.

Per onderdeel ontvangt de beste nieuwkomer een aanmoedigingsprijs. Een nieuwkomer is iemand die voor de eerste keer aan dat onderdeel meedoet. Dat kan dus ook een deelnemer zijn die al eerder aan een kubuswedstrijd heeft meegedaan. Daarnaast kan het organisatieteam besluiten nog een aantal andere deelnemers een aanmoedigingsprijzen toe te kennen. Natuurlijk is er ook een prijs voor de winnaar van de speciale NK-quiz.

Ga voor meer informatie naar de NK-website.

Is dit je eerste kubuswedstrijd? Neem deze informatie dan goed door.

Voor vrijwel alle onderdelen, werken we met meerdere groepen. De groepsindeling is willekeurig. We starten altijd met groep 1, daarna groep 2 etc. In dit overzicht zie je per onderdeel in welke groep je bent ingedeeld (‘play’). Bij ‘judge’ zie je op welke momenten je moet helpen bij het judgen. En bij ‘scramble’ staat wanneer je bent ingedeeld om te scramblen. Voor de tweede en derde ronde 3×3 wordt tijdens de dag de indeling bekend gemaakt.

Let op: het is mogelijk dat hier op de dag zelf nog wijzigingen in komen. Zorg dus dat je altijd ruim op tijd aanwezig bent!