Rawindra Bhaarathi School
Partipants needs to pre-register for the event in WCA as they will not be allowed to do any spot registrations on 17th September 2017 to participate.
Participation registration for the event closes on 15th September 2017 at 9:00pm IST. Payment also should be made before 15th September 2017 9:00pm IST.
Please note once you register in WCA site for the DC open - Sep 2017, your name will be in waiting list and once your payment is done then your name will appear in competitors list in 1-2 days.
All the participants are requested to volunteer in the competition and every participant (except New comers) will be assigned to a particular event they have to Judge (or) Scramble for the entire event, all this will be decided by the organising team and will be informed 2 days before the event, we will make sure that your volunteering will not affect your main events.
For payment of fees please go to the Registration Fee and Payment Tab
Additional information will be provided in the tabs.
|4x4x4 Cube||Abhishek Sathyanarayanan||39.15||42.03||India||42.58||42.59||40.92||45.80||39.15|
|5x5x5 Cube||Velidi Venkata Jagan Mohana Murali Krishna||1:22.16||1:25.80||India||1:37.49||1:23.92||1:26.43||1:27.06||1:22.16|
|7x7x7 Cube||Velidi Venkata Jagan Mohana Murali Krishna||4:54.33||5:09.22||India||5:27.62||4:54.33||5:05.72|
|9:00AM - 10:00AM||7x7 (Finals)|
|10:00AM - 11:00PM||Megaminx (Finals)|
|11:00PM - 12:00PM||5x5 (Finals)|
|12:00PM - 01:00PM||4x4 (Round 1)|
|01:00PM - 01:45PM||Lunch|
|01:45PM - 02:30PM||Skewb (Round 1)|
|02:30PM - 03:15PM||Clock (Finals)|
|03:15PM - 04:00PM||Square-1 (Finals)|
|04:00PM - 04:30PM||4x4 (Finals)|
|04:30PM - 05:00PM||Skewb (Finals)|
|05:00PM - 06:00PM||Buffer|
|06:00PM - 06:30PM||Awards|
This is a tentative schedule and subject to change based on the final list of participants.
Payment: Payment can be done by Clicking Here
Wait upto 48 hours for your name to appear in list of registered participants.
Registration Fee: General Registration is Rs 250/- + Rs 50/- per event
If you are Participating in one Event then total amount will be 250 + 50= Rs 300/-
If you are Participating in Two Events then total amount will be 250 + 100= Rs 350/-
If you are Participating in Three Events then total amount will be 250 + 150= Rs 400/-
If you are Participating in Four Events then total amount will be 250 + 200= Rs 450/-
If you are Participating in Five Events then total amount will be 250 + 250= Rs 500/-
If you are Participating in Six Events then total amount will be 250 + 300= Rs 550/-
If you are Participating in Seven Events then total amount will be 250 + 350= Rs 600/-