FMC Shanghai 2019 Apr 13 - 14, 2019

East China Normal University No.3663, North Zhongshan Road (31.226909, 121.408521)

Shanghai, China

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Second round	МоЗ	1 hour	Top 8
	Final	МоЗ	1 hour	

Schedule for Saturday (April 13, 2019)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
08:20 AM	08:40 AM	Registration			
08:40 AM	09:40 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Top 75%
10:10 AM	11:10 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	Top 75%
11:40 AM	12:40 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 75%
12:40 PM	02:00 PM	Lunch			
02:00 PM	03:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Тор 8
03:30 PM	04:30 PM	3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 2)	Mo3	1 hour	Top 8
05:00 PM	06:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Second round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 8

Schedule for Sunday (April 14, 2019)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
01:00 PM	02:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1) Mo3	1 hour	
02:30 PM	03:30 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2) Mo3	1 hour	
04:00 PM	05:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3) Mo3	1 hour	
05:30 PM	05:45 PM	Awards			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation A1a4).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

Mo3: Mean of 3