FMC Germany 2019 Dec 14, 2019

VHS Dortmund
Hansastraße 2, 44137 Dortmund
(51.516921, 7.46347)

Dortmund, Germany

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
ij.	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

Schedule for Saturday (December 14, 2019)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
08:00 AM	08:30 AM	Registration & Setup			
08:30 AM	09:30 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Top 75%
09:45 AM	10:45 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	Top 75%
11:00 AM	12:00 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	Мо3	1 hour	Top 75%
12:00 PM	12:45 PM	Lunch			
12:45 PM	01:45 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	
02:00 PM	03:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	
03:15 PM	04:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	
04:15 PM	04:30 PM	Awards			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation A1a4).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

Mo3: Mean of 3