Arena Bernô City FM 2019 Sep 15, 2019

Salão de Festas Rua Octacílio Celestino Gallo, 356 - Vila Flórida - 09660-080 (-23.660541, -46.595313)

São Bernardo do Campo, São Paulo, Brazil

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
I.	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

Schedule for Sunday (September 15, 2019)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
08:30 AM	09:00 AM	Inscrições			
09:00 AM	10:00 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Top 75%
10:00 AM	10:20 AM	Intervalo			
10:20 AM	11:20 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	Mo3	1 hour	Top 75%
11:20 AM	11:40 AM	Intervalo			
11:40 AM	12:40 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	Mo3	1 hour	Top 75%
12:40 PM	03:00 PM	Almoço			
03:00 PM	04:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	Mo3	1 hour	
04:00 PM	04:20 PM	Intervalo			
04:20 PM	05:20 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	Mo3	1 hour	
05:20 PM	05:40 PM	Intervalo			
05:40 PM	06:40 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	Mo3	1 hour	
06:40 PM	07:00 PM	Premiação			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see <u>Regulation A1a4</u>).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

• Mo3: Mean of 3