## Latvian FMC Championship 2023 Nov 11, 2023

Indrānu iela 8 Indrānu iela 8 (<u>56.96849, 24.146811</u>)

Rīga, Latvia

## **Events**

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
I.	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

# Schedule for Saturday (November 11, 2023)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
09:30 AM	10:00 AM	Check-in			
10:00 AM	11:00 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	Mo3	1 hour	Top 75%
11:20 AM	12:20 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	Mo3	1 hour	Top 75%
12:40 PM	01:40 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	Mo3	1 hour	Top 75%
01:40 PM	02:40 PM	Lunch			
02:40 PM	03:40 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	Mo3	1 hour	
04:00 PM	05:00 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	Mo3	1 hour	
05:20 PM	06:20 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	Mo3	1 hour	

### **Technical terms and abbreviations**

#### Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see <u>Regulation A1a4</u>).

#### Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

#### Abbreviations for formats:

• Mo3: Mean of 3