FMC Spring Lima 2023 Oct 15, 2023

Edificio Residencial Castilla Castilla 1090, Magdalena del Mar 15086 (-12.086698, -77.072)

Lima, Peru

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
Į.	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

Schedule for Sunday (October 15, 2023)

Start	End	Activity	Format	Time limit	Proceed
09:00 AM	09:30 AM	Check-in			
09:30 AM	10:30 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	Top 75%
10:30 AM	10:40 AM	Descanso			
10:40 AM	11:40 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	Top 75%
11:40 AM	11:50 AM	Descanso			
11:50 AM	12:50 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 75%
12:50 PM	01:30 PM	Lunch			
01:30 PM	02:30 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	
02:30 PM	02:40 PM	Descanso			
02:40 PM	03:40 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	
03:40 PM	03:50 PM	Descanso			
03:50 PM	04:50 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	Mo3	1 hour	
04:50 PM	05:20 PM	Awards			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation A1a4).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

Mo3: Mean of 3