FMC in Bali: Pura-Pura Mencari Solusi 2024 Jun 14, 2024

Favehotel Sunset Seminyak

Jl. Sunset Road No.89, Seminyak, Kec. Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361

(-8.683779, 115.168795)

Badung Regency, Bali, Indonesia

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
ij.	First round	Mo3	1 hour	Top 20
	Final	Mo3	1 hour	

Schedule for Friday (June 14, 2024)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
09:00 AM	09:10 AM	Check-in			
09:15 AM	10:15 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	Top 20
10:25 AM	11:25 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	Мо3	1 hour	Top 20
11:35 AM	12:35 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 20
12:35 PM	01:10 PM	Lunch			
01:15 PM	02:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	
02:25 PM	03:25 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	
03:35 PM	04:35 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	
04:40 PM	04:50 PM	Awards			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see Regulation A1a4).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

Mo3: Mean of 3