Amherst FMC Challenge 2024 May 11, 2024

Private Residence Address will be provided to registered competitors. (42.373221, -72.519853)

Amherst, Massachusetts, United States

Events

Event	Round	Format	Time limit	Proceed
I.	First round	Mo3	1 hour	Top 75%
	Final	Mo3	1 hour	

Schedule for Saturday (May 11, 2024)

Start	End	Activity		Time limit	Proceed
09:00 AM	10:00 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	Top 75%
10:15 AM	11:15 AM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 2)	Mo3	1 hour	Top 75%
11:30 AM	12:30 PM	3x3x3 Fewest Moves First round (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	Top 75%
12:30 PM	01:15 PM	Lunch			
01:15 PM	02:15 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 1)	МоЗ	1 hour	
02:30 PM	03:30 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 2)	МоЗ	1 hour	
03:45 PM	04:45 PM	3x3x3 Fewest Moves Final (Attempt 3)	МоЗ	1 hour	
04:45 PM	05:00 PM	Awards			

Technical terms and abbreviations

Time limit

If you reach the time limit during your solve, the judge will stop you and your result will be DNF (see <u>Regulation A1a4</u>).

Format

The format describes how to determine the ranking of competitors based on their results. The list of allowed formats per event is described in <u>Regulation 9b</u>. See <u>Regulation 9f</u> for a description of each format.

Abbreviations for formats:

• Mo3: Mean of 3